Zoals eerder vermeld is Dentuur B.V. ontstaan uit de vraag naar prijsbewustere tandtechniek. De oorsprong vindt zich bij Tandmeesters Nederland. TM heeft een drietal vestigingen ,waar tandtechniek op het allerhoogste niveau bedreven wordt. Met deze kennis en ervaring kunnen wij vanuit Dentuur werken op een niveau dat geen gelijke kent.

J. KLIJNSMA

Operationeel Directeur Buitenland

Jeroen Klijnsma heeft zijn ervaring opgedaan door het vak te leren bij een kleinschalig laboratorium in midden-Nederland en zijn opleiding aan het Instituut voor Tandtechniek in 2009 af te sluiten met de “Bob Tolmeijer Award”. Daarna heeft hij zelf een middelgroot laboratorium gestart, om vervolgens een internationale functie te vervullen voor een Nederlands-Duits bedrijf binnen de dentale markt.

Jeroen houdt zich binnen Dentuur voornamelijk bezig met alle operationele aspecten in het buitenland.

V. STECHER

Operationeel Directeur Binnenland

Vincent Stecher heeft veel ervaring opgedaan bij vooraanstaande laboratoria. Hij heeft zich verschillende disciplines van het vak eigen gemaakt en is dus breed opgeleid. Bij het Instituut Vakopleiding Tandtechniek heeft hij de richting kroon en brugwerk afgerond. Ook bij het extra jaar specialisatie in kroon en brugwerk is hij met succes geslaagd. Vincent is tevens mede-eigenaar van TandMeesters Nederland.

Vincent houdt zich binnen Dentuur voornamelijk bezig met operationele aspecten binnen Nederland.

J. KONING

Technisch Directeur

Jonathan Koning is de oprichter van TandMeesters Nederland. Voordat hij TandMeesters begon heeft hij veel praktijkervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde laboratoria. Daarnaast heeft Jonathan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek met de richting Kroon en Brugwerk succesvol afgerond.

Jonathan houdt zich binnen Dentuur voornamelijk bezig met technische aspecten binnen Nederland.